интернет доставчик    

Булсатком телевизия компютри електроника
Добър ден, добре дошли в обновената страница на Никем Нет

  Вашият IP адрес е :  18.212.90.230
  В момента е :    

Видеонаблюдение


ПРОМОЦИЯ СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕСистема за видеонаблюдение с четири камери

  • Комплектност: ситстемата е пълен комплект и включва четири цветни камери за видеонаблюдение, DVR записващо устройство, HDD 250GB, захранващ блок, кабели и букси. Не включва телевизор.
  • Характеристики: системата за видеонаблюдение е записваща система с възможност за преглед на камерите в реално време. За наблюдение на записите от камерите е необходим телевизор или компютър на който да се постави хард диска. Резолюция на записа 640x288 пиксела, на наблюдението в реално време 720х576 при 100 кад/сек. Възможност за запис на звук от камерите. Менюто е на Български език. Три от камерите са за дневно наблюдение и при липса на осветление не работят. Четвъртата камера е за нощно наблюдение и е в комплект с инфрачервен осветител. При добро осветление, образът от нея е цветен, през ноща при липса на осветление - чернобял.
  • Приложение: Системата е приложима в този си вариант за наблюдение на коридори, входове на сгради, магазини, офиси, производствени помещения и др. Необходмо условие е да има осветление и място за поставяне на записващото устройство. Не е приложима за монтаж на открито, както и за охрана на неосветени участъци. Много подходяща е за монтаж във входове на блокове и жилищни кооперации, като камерата за нощно наблюдение се монтира отвън, а другите три, вътре във входа.
  • Монтаж: монтажа на системата за видеонаблюдение, както и нейната настройка са включени в цената.
  • Допълнения: системата за видеонаблюдение, може да бъде лесно модифицирана и приложима за охрана на участъци без или със слабо осветление. Системата може да бъде настроена на запис по няколко начина. Най разпространения начин е запис при движение. При тази настройка, камерите записват само при движение в областта на видимост на камерата и така се спестява място на хард диска. Стандартният диск (250Gb), в зависимост от интензивността на движение, ще ви е достатъчен за запис от 10 дни до едим месец. След това записите се самоизтриват. Другия начин за запис е постоянен запис, през цялото време. Това е по сигурен начин, но за сметка на дисковото пространство. Стандартният диск, ще ви е достатъчен за 2-3 дни.
  • Цена: системата е на промоционална цена от 1540 лв. с ДДС
Анкета
  Как оценявате интернета, който ползвате?


Резултати от нашите абонати:
 
Отличен - 46.2%
 
Мн. Добър - 12.6%
 
Добър - 11.8%
 
Среден - 9.9%
 
Лош - 5.8%
 
Мн. Лош - 13.7%

 

Резултати от абонати на други доставчици:
 
Отличен - 50.8%
 
Мн. Добър - 11.3%
 
Добър - 11.2%
 
Среден - 8.3%
 
Лош - 6.2%
 
Мн. Лош - 12.3%Интернета, който ползвам е:

Приятели


Ковано желязо -
метални връхчетаСистеми за икономия на гориво 30-60%


HiFi Expo

nikem-bg.net 2007г.-2019г.            * Последно обновяване: 05.01.2010г. в 11:44:22